Nieman Academie

Met de Nieman Academie faciliteren wij incompany trainingen, sprekers en opleidingen, waarin wij onze 30 jaar ervaring als basis inzetten.

Eerstvolgende trainingen

Volledige agenda
03 sep

Praktisch aan de slag met de NTA-8800

Nieman, Utrecht 09.00 - 16.30 uur
€ 595,- per persoon, exclusief BTW
10 nov

Training verduurzamen van de gebouwschil

Nieman, Utrecht 09.00 - 16.30 uur
785,- per persoon, exclusief BTW
02 mrt

Training prefab gevelsystemen

Nieman, Utrecht 09.00 tot 16.30 uur
1.350,00 per persoon, exclusief BTW
Bekijk de volledige agenda

Over Nieman Academie

Kennis wordt pas waardevol als je het deelt! Samen hebben onze adviseurs meer dan 30 jaar ervaring in het creëren van duurzame gebouwen waarin mensen veilig, gezond en comfortabel wonen, werken en recreëren.

Om deze kennis met u te delen hebben wij de Nieman Academie opgericht met een breed aanbod aan trainingen, masterclasses en kennissessies rondom de diverse vakgebieden waarin Nieman adviseert. Dit doen wij veelal incompany, maar ook bij onderwijsinstellingen, op beurzen, seminars en andere evenementen.

Onze trainingen zitten vol actuele informatie doordat we de theorie koppelen aan voorbeelden uit onze adviespraktijk. Hiermee krijgt u veel praktische vakkennis aangereikt!

De doelstellingen van de Nieman Academie zijn:

  • Onze kennis delen zodat deelnemers zich verder kunnen ontwikkelen
  • Actueel blijven in de ontwikkelingen van de geldende wet- en regelgeving
  • We koppelen de theorie aan de praktijk dus wat je leert is direct toepasbaar is in jouw werk!

Online trainingen

Gelet op de nieuwe maatregelen van het kabinet om zoveel mogelijk thuis te werken, biedt de Nieman Academie het merendeel van het trainingsaanbod online aan. Op deze manier bieden wij u en uw collega’s de gelegenheid om op de hoogte te blijven van de aankomende wetswijzigingen.

Ingeplande fysieke trainingen

Dit betekent voor de (incompany) trainingen die op dit moment nog staan ingepland als fysieke bijeenkomst, dat de Nieman Academie contact met u opneemt om deze om te zetten in een digitale training.

U ontvangt dan op de online training een korting van 10%. Dit aanbod geldt alleen gedurende de afgekondigde periode van de RIVM maatregelen van afgelopen 23 maart. Of bij een verlenging en/of aanscherping van deze landelijke maatregelen. Voorwaarde hiervoor is dat de datum van de ingeplande training niet wijzigt.

Digitale training

  • De docent en zijn of haar powerpoint zijn te zien op het scherm
  • Aan de docent kunnen via een chat real time vragen worden gesteld
  • De deelnemers loggen thuis (of op kantoor) in met tevoren toegezonden inloggegevens
Enquête

Geluidspoll

De Nieman Academie en De GeluidAcademie werken samen aan het optimaliseren van de geluid- en akoestiek trainingen.

Vul de Geluidspoll in
Online training

Online training BENG en de NTA 8800

In deze training besteden we aandacht aan de nieuwe eisen, de achtergronden van de rekenmethodiek NTA 8800 en de concrete invulling ervan.

Inschrijven

Incompany trainingen

Wilt u een groep medewerkers laten bijpraten over de bouwtechnische onderwerpen? Met een incompany-training leren uw medewerkers bijvoorbeeld alles over energie en duurzaamheid. Denk aan BENG, NOM, energieneutraliteit, energietransitie, aardgasvrij bouwen, circulair bouwen. Maar trainingen kunnen ook gaan over kwaliteitsborging, installatietechniek, bouwregelgeving, brandveiligheid, akoestiek en juridisch advies.

Een incompany-training maken we graag voor u op maat. Vraagstukken die in uw organisatie spelen, gebruiken we dan bij het ontwerp van de training. Dat maakt het inzetten van de kennis uit de training heel gemakkelijk. Bovendien kunnen we bij de training bij u op locatie organiseren. Praktisch en efficiënt dus.

  • Snel op de hoogte van de actuele ontwikkelingen
  • Maatwerk: praktisch antwoord op uw bedrijfsvraagstukken
  • Efficiënt en verhoudingsgewijs goedkoop
Ellen Jalink & Tina van der Meer- Nieman Academie

Kennisdeling online

Bij Nieman delen wij graag kennis en dat blijven wij ook nu doen in deze bijzondere tijd. Onze masterclasses, trainingen en incompanytrainingen kunnen ook via een live stream online gegeven worden. Dit is maatwerk en organiseren wij graag op uw verzoek. Neemt u hiervoor graag contact op via niemanacademie@nieman.nl of u belt 06-55365048.

Onze sprekers

Senior adviseurs die leidend zijn in hun vakgebied door jarenlange ervaring en deelname aan diverse commissies en/of stuurgroepen.

André Kruithof

Senior specialist Energie & duurzaamheid Bekijk en boek spreker
André Kruithof

Emile Jansen

Senior adviseur kwaliteitsmanagement Kwaliteitsmanagement Bekijk en boek spreker
Emile Jansen

John Bouwman

Senior adviseur Energie & duurzaamheid Bekijk en boek spreker
John Bouwman

Harm Valk

Senior adviseur Energie & duurzaamheid Bekijk en boek spreker
Harm Valk

Ruud van Herpen MSc. FlFireE

Technisch directeur Brandveiligheid Bekijk en boek spreker
Ruud van Herpen MSc. FlFireE

Referenties

Ellen Jalink & Tina van der Meer- Nieman Academie

Wij staan voor je klaar. Met welke uitdaging kunnen wij je helpen?

Ellen Jalink & Tina van der Meer Opleidingscoördinatoren Nieman Academie

De Nieman Academie is er ook voor onze collega’s

De Nieman Academie staat ook klaar voor alle collega’s die vragen hebben over opleiding, kennisontwikkeling en kennisdeling. Wij ondersteunen onze collega’s in de stappen die gemaakt moeten worden om hun ambities te realiseren, talent te ontwikkelen en hun eigen koers te varen. Er worden geregeld interne expertsessies georganiseerd om de kennis die in huis is, met elkaar te blijven delen.

En natuurlijk moeten we er voor zorgen dat de adviezen die we geven, gedragen en begrepen worden door onze klanten. Daarom worden er ook geregeld vaardigheidstrainingen aangeboden om ervoor te zorgen dat collega’s hun advies ook goed kunnen presenteren en verdedigen en ook om weten te gaan met de diverse belanghebbenden.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op specifieke vakgebieden bezoeken collega’s ook seminars/beurzen/lezingen. De Nieman Academie ondersteunt, maar uiteindelijk staat ieder medewerker aan het roer van zijn eigen carrière.

Lees meer op www.werkenbijnieman.nl

 

https://www.werkenbijnieman.nl/